lauantai 4. tammikuuta 2014

Kuinka tulla kipeäksi

Kuinka tulla kipeäksi

Miten tulla kipeäksi tässä ja nyt.

Haluatko tietää kuinka tulla kipeäksi? Haluatko kenties lintsata koulusta, intistä, töistä tai muuten vain sairaan henkisen tasosi takia tulla kipeäksi? Kerron sinulle hetkisen kuluttua kuinka tulla kipeäksi tässä ja nyt.

Yleensä kun ihmiset haluavat syystä tai toisesta tietää kuinka tulla kipeäksi, he haluavat nimenomaan saada kuumeen. Miksi näin? Koska kuume on yleensä avain sairasloman saamiseen. Jos sinulla on kuumetta, saat lähes poikkeuksetta sairaslomaa, olit sitten töissä, intissä tai koulussa.

Mahtaako Suomi olla jo liian työntäytteinen maa? Vai mikä on johtanut siihen, että viime vuosien aikaan yhä useampi suomalainen etsii tietoa hakukoneista siitä, kuinka tulla kipeäksi. Tuskin kukaan nyt huvin vuoksi kipeäksi haluaa tulla. Syy taitaa olla jonkintasoisessa yleisessä depressiossa, tai laiskuuden puutteessa.

Jos pollasi kestää, niin kommentoi alle nimettömästi syy siihen, miksi haluat tulla kipeäksi. Ihan vain mielenkiinnosta haluaisin tietää.

Mutta mennäänpä aiheeseen. Lupailin ensimmäisessä kappaleessa, että kerron kuinka tulla kipeäksi. Itse asiassa voin antaa yli 10 kohdan listan, josta voit itse päättää mitä tapaa haluat käyttää tullaksesi kipeäksi ja saadaksesi kuumeen. Mutta mietitään vielä hetki erästä asiaa:

Oletko ollut useammin kuin kerran kipeänä ja kuumeessa? Mitä olet tehnyt ennen kuumeeseen tuloa? Oletko kenties ollut pihalla ja vilustuttanut itsesi? Vai oletko ollut kuumeisen ihmisen lähettyvillä ja saanut kuumepöpön häneltä? Jos mieleesi juolahtaa jotain, millä olet saattanut kuumeesi saada, kokeile samaa metodia seuraavallakin kerralla. Mutta jos et saa mitään mieleesi, voit lukea listan siitä, kuinka tulla kipeäksi nopeasti 13 keinolla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti